Nejnovější recenze ze sekce Dětské obchůdky
- hezky barevné
- Čtečka potravin nefunguje
- Tlačítka funguji na třeba 3. zmacknuti
- Pro malé 4lete dítě je úplně nepouzitelne
- Mikrofon jen chrci
- Kašička moc nereaguje na zmacknuti takže peníze nevyjedou ven
Pro malé dítě je nepoužitelné, aby čekalo než na x te zmacknuti něco pokladna řekne, nebo reaguje. Kvalita otřesná.
Objednaný obchůdek pro vnučku odpovídá zobrazení. Mohu doporučit.
- Drevené, nerozbitné
- Krásne maľované
- Veľa kusov
Vyberala som dortíky dlho. Z týchto som nadšená. Dcéra nám ich servíruje na tanieriky ku káve. Má 22 mesiacov a je to jedna z najobľúbenejších hračiek.
- Kvalitní. Zabaví 2leté dítě na dlouhou dobu.
Moc pěkný košíček úděl velkou radost.
- Pro děti určitě pěkné
Různé v recenzích bylo uváděno, ze čtečka nefunguje, ale problém není ve čtečce, ale návodu. Také mi to poprvé šlo špatně, ale potom jsem si na videu všiml, ze je nutné krabičky přikládat ze strany, kde je kód tvořený 4 polemi (obdélníčky) kombinací černé/bílé.
Potom už funguje na 100%.
Lelin stojan jsme si objednali na základě zkušenosti s předchozí verzí, která naše děti absolutně nadchla. Tento stojan ani dortíky bohužel nemají magnetky, jako bylo u předchozí verze. Zklamal nás i vzhled dortíků, kterým chybí ovoce položené nahoře (kiwi, jahoda, třešně, kandované ovoce).
- zábavná hračka
Splnila mé očekávání
Mily a splnil ocekavani :-)
Velmi dobře se montuje; dírky na šroubky předvrtány; všechno přesně zapadá a sedí; jednoduchý, názorný návod na montáž.
- Super hračka, když by vše fungovalo
U první objednávky nefunguje čtečka. Po reklamaci nefunguje mikrofon.
- moc pěkná hračka
Pro vnučku skvělý dárek celý den si s ní vyhraje. Zatím vše funguje. Hezká barevná, pro 3 leté dítě naprosto dostačující.
Spokojenost, velmi dobrá cena.
Spokojenost, pěkně zhotovené.
Jsem spokojena, velmi pěkně zhotovené.
- Krasné provedení
- Hodně druhů
Neteřinka je nadšená, pořád krájí :)
Hračka je hezky provedená. Je fajn, že je součástí i bedýnka.
splňuje představy obdarovaného;
Zobrazuji 361 - 380 ze 500 recenzí « Předchozí 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Další »