Nejnovější recenze ze sekce Dětské obchůdky
Moje 3letá dcera to miluje!
Sada obsahuje hot dog (lze vkládat párek do rohlíku, párek drží, nevypadává), hamburger (lze volně skládat, spodek a vršek žemle, salát, maso, sýr, majonéza, rajče, vše dobře zapadá, drží, docela normální barvy), 5 ks hranolků v kapse à la McDonald, kelímek na pití se sundávacím víčkem (pevnou součástí je i jako brčko, víčko pasuje i na "kečup"), kečup se sundávacím víčkem, lahvičku s čokoládovou polevou (ta tedy nezapadá obsahově k ostatním věcem, ale děti těší), vše na pěkném tácku.
Využíváme intenzivně již několik dní, vše drží. Mohu doporučit.
Nemůžu zatím hodnotit, mám krátce.
Plast plast a zase jen plast, ale zatím drží pohromadě, a dělá dětem radost
- kvalita
- nic neumi
Jsem zklamana. Ocekavala jsem od toho vic. Napriklad, ze ty obrazky potravin na vaze budou aspon pipat, ale jsou to jen nalepsky. Nebo, ze treba se bude pokladna otevirat manualnim tlacitkem, ale ani to se nekona... nejake tlacitko tam je, ale nejde vubec mackat. Vaha taky nefunguje, ze by tam aspon projizdel nahoru a dolu sloupec s cisly, ktery se tam nalepi ... na to, ze je to elektronicka pokladna, tak leda prd. Jedine, co tam pipa je takovy ten manualni snimac carovych kodu. Jeji cena by mela byt tak max 200. Uctenka vyleze jen jedna, ostatni se zasekavaji. A krabicku, kde jsou ty uctenky a kam se dava !platebni karta" dite samo neotevre a tak porad chodi a prosi otevrit, Fakt zklamani, nedoporucuju produkt
- Hezké zpracování
- Uvítala bych dodání objednaného zboží prostřednictvím Zásilkovny.
- Výhodná cena
Vajicka, ktera se daji rozkrokit detskym nozem na dve casti, vhodne vybaveni pro male kuchare.
Vnučce se líbí
Pokladna funguje i jako kalkulačka, při mačkání tlačítek a používání karty pípá, bankovky jsou plastové (neroztrhnou se), jen mince 2 Euro mohly být menší, aby se vešly do přihrádky pro mince. Spokojenost.
Skvela hracka s nekolika peknymi doplnky (vaha, ovoce, zelenina, krida).
Velmi hezká hračka
- koupeno pro zpestření výuky angličtiny pro děti, pro tento účel stačí, sada obsahuje dost různých druhů potravin
- na hraní spíš pro větší děti, menší děti snadno zničí papírové krabičky, zmrzlina nedrží v kornoutku, musí se přilepit, stejně tak hranolky v papírovém kelímku nebo párek v rohlíku
hezká hračka,přikoupím další sady
- ono to počítá
- super
- Kvalitně zpracované
- Příznivá cena
- Mohou se děti drobně poranit.
Pěkně zpacovaná lízátka na hraní zaujmou všechny malé děti co mají doma menší stánek s potravinami. Nebo si rády hrají na čajové dýchánky apod. Pokud máte dítě, které se dokáže soustředit, dokáže si chvilku hrát samo. Jediná menší nevýhoda je,že děti může lákat si začít s lízátky šermovat, pak hrozí nějaké zranění. Samozřejmě je to hračka pro větší děti, dohled rodičů je taková jistota.
Hračky pro děti jsou krásné a pěkně zpracované.Lepší jsem nikde nenašla.Velká spokojenost od nás .
- Pěkně zpracované.
- Ne všechny produkty jsou dřevěné, bedýnky jsou papírové.
- vypadá hezky